Bouwopruimers

Schoonmakers en bouwopruimers zijn op ieder bouwproject onmisbaar. En schone opgeruimde bouwplaats is behalve een visitekaartje voor uw bouwplaats, ook noodzakelijk in het kader van veiligheid.

Daarnaast zorgt een opgeruimde bouwplaats ook voor een aangename werksituaties voor de medewerkers en zorgt het voor meer overzicht en veiligheid.

Indien er sprake is van dagelijks onderhoud van de bouwplaats, zijn de werknemers ook eerder geneigd deze ook daadwerkelijk schoon te houden. Niet alleen zorgen onze bouwopruimers dat ze alle nodige voorblijven, maar nemen ze ook graag een stukje zorg uit uw handen. Ook zijn onze bouwopruimers bereid samenhangende- of assisterende opdrachten uit te voeren.

Laat onze bouwopruimers u een stukje zorg uit handen nemen met het schoon, netjes en overzichtelijk houden van uw bouwplaats. U heeft immers al meer genoeg aan uw hoofd.

Offerte aanvragen

Glasbewassing

Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan onze specialisten. Zij verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie.

Dankzij ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de beglazing en de kozijnen efficient en effectief reinigen. Wij kunnen zowel eenmalig als periodiek uw glasbewassing verzorgen.

Wij werken uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen die de ARBO-wetgeving ons op legt. Alle materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Onze glazenwassers zijn vakbekwame en opgeleide mensen.

Offerte aanvragen

Zakelijke schoonmaakdiensten

De basis van Santos Facilities Services is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden. Wij verrichten deze werkzaamheden onder andere voor gemeenten, scholen, banken, kantoorgebouwen, sportaccommodaties en gezondheidsinstellingen en ondernemingen.

Bij elke afzonderlijke opdrachtgever worden de klantspecifieke wensen met betrekking tot schoonmaakonderhoud in kaart gebracht. Die worden, eenmaal goed doorgesproken, door onze professionele medewerkers uitgevoerd. Wij streven naar een grote betrokkenheid tussen onze mensen en de opdrachtgever cq de locatie. Waar het ons om gaat is dat we het u én de gebruikers van uw gebouw(en) naar de zin maken… Iets wat weer positief uitstraalt naar uw organisatie.

Veel aandacht besteden we aan communicatie. Hiermee bedoelen wij, dat goed en regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en medewerkers, het niveau van onze dienstverlening op peil houdt en zelfs op een hoger plan brengt.

Offerte aanvragen

Particuliere schoonmaakdiensten

Iedereen die hulp in de huishouding nodig heeft: tweeverdieners, PGB-ers, gezinnen en senioren, kan gebruik maken van deze dienstverlening.

Onze schoonmaakteams bestaan uit enthousiaste vakkundige medewerkers, die al velen jaren bij ons in dienst zijn. Wij beschikken over professionele kennis en materialen. Wij werken hoofdzakelijk met milieuvriendelijke producten en methodes.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten schoonmaak-werkzaamheden, eenmalig en/of op contract basis. Zoals het reinigen van ramen, dakgoten en terras.

Santos Facilities Services kan ook het reinigen van specifieke onderdelen van uw pand verzorgen. Denk hierbij aan:

  • glasbewassing
  • gevelreiniging
  • dakgootreining
  • dakpanreiniging
  • vloeren
Offerte aanvragen

Een greep uit onze klanten